НЕ ДАМ ДА РАЗОРЕ СРБИЈУ Вучић: Да ме убијете можете, али прелазну владу нећу потписати никада

Novosti online

28. 05. 2023. у 21:35

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић позвао је поново на дијалог све заинтересоване у Србији.

НЕ ДАМ ДА РАЗОРЕ СРБИЈУ Вучић: Да ме убијете можете, али прелазну владу нећу потписати никада

Фото: Принтскрин

- Позивам поново на дијалог. Никада неће бити испуњен захтев за смену Бате Гашића. То је измишљен и бесмислен захтев. МУП одлично функционише и неће им бити испуњен захтев. Ту смо да разговарамо и да се договарамо, а не да испуњавамо нечије хиреве. Нико нам се није захвалио што смо укинули ријалитије. Они су заинтересовани само да тајкуну Шолаку испоруче националну фреквенцију. Говорим о политичарима - рекао је председник.

Председник је рекао да је спреман да се иде на референдум да се народ изјасни да ли да он буде председник или не, али да никада неће пристати на прелазну владу.

- Да ме убијете? Па можете, то вам је најлакши начин, јер ја вам потисати прелазну владу док сам жив нећу. Једини начин да добију нешто без избора је да ме убију. Зато људи не треба да се секирају. Други начин не постоји. Где год су постојале прелазне владе, тим земљама је управљао страни фактор и те земље су уништене и разорене за дуги низ година. То је директно разарање Србије. Ја да учествујем у разарању Србије зато што ми неко прети на улици, зато што ми странци прете - нећу - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (160)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)