ХРВАТ ЗБОГ СРБИЈЕ НАПУСТИО ЗЕМЉУ: Дошао да живи у Београд! Обожава Вучића и СНС (ВИДЕО)

Novosti online

28. 05. 2023. у 19:22

ВЕЛИЧАНСТВЕНИ скуп “Србија наде”, на којем је чак 250.000 људи пружило недвосмислену подршку председнику Србије Александру Вучићу, одржан је у петак у центру Београда.

ХРВАТ ЗБОГ СРБИЈЕ НАПУСТИО ЗЕМЉУ: Дошао да живи у Београд! Обожава Вучића и СНС (ВИДЕО)

Фото: N.Skenderija

Слике са овог митинга обишле су Србију, али и регион где су хрватски медији упорно покушавали да умање бројку окупљених.

То не чуди с обзиром да је подршка политичким протестима опозиције у Србији највише стизала управо из Хрватске. На насловним странама њихових медија ударне вести су биле о опозиционим протестима уз поруке како је у Србији “лоше” и да “грађани желе промене”.

Колико је у нашој земљи заиста “лоше”, а у Хрватској “добро” најбоље говори снимак на скупа “Србија наде” где је за медије кратку изјаву дао Хрват, који се одрекао хрватског држављанства и дошао да живи у Београд.

- Дошао сам да пружим подршку овом систему и председнику Вучићу. Ја сам прошао целу Европу. Све што се прича около, нема никакве везе... Србија ми је у срцу! Подржавам Вучића и Српску напредну странку – рекао је овај Хрват који је на на велики скуп у петак дошао у дресу фудбалске репрезентације Србије.

Пример овог човека најбоље осликава какво је заиста стање у Србији, а какво у Хрватској која се већ дуго времена суочава са највећом стопом исељавања у Европи.

Можда баш зато хрватски медији кипте од беса на сваку демонстрацију српске моћи како у политичком, тако и у економском и војном смислу. Њима смета и боли их јака Србија, а руководство наше земље на челу са Александром Вучићем чини све да, сваким даном, имају све више разлога за љутњу и бес.

(24sedam.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (37)

ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ БИО ДУХОВИТ: Шта је рекао човеку који је тврдио да му се указала Богородица - а тек анегдота са пијанцем