ЧУВАЋЕМО СНС КАО НАЈЈАЧУ СТРАНКУ И МОТОР РАЗВОЈА Вучевић: Укључићемо се у Народни покрет где Вучића видимо као лидера

Новости Онлајн

28. 05. 2023. у 09:45

НОВИ председник Српске напредне странке Милош Вучевић рекао је да ће се СНС укључити у Народни покрет и да председника Александара Вучића види као лидера тог покрета.

ЧУВАЋЕМО СНС КАО НАЈЈАЧУ СТРАНКУ И МОТОР РАЗВОЈА Вучевић: Укључићемо се у Народни покрет где Вучића видимо као лидера

Фото: Танјуг

- Природно је да су постојале емоције када неко напушта странку. Он је неће водити као председник, као претходних 11 година. Било је много емоција међу делгатима и члановима странке, то је на неки начин признање Александру како је радио и водио странку и изградио однос са чланством. Оно што сам ја у свом говору након избора рекао је да се те емоције не узбуркају превише, то није никакав развод, растанак већ једна мирна транзиција, он остаје члан СНС. СНС је донео одлуку да се укључи у народни покрет где видимо Александра Вучића као лидера. Нема ту растанка па да је сада неко уплашен. Гледаћемо да странка настави да ради у истом ритму, са истом политиком, ова кадровска решења су део страначке пол континутитета сада да ли ће неко од нас бити способан да да своју енергију да неко дода лични печат то ће вцреме показати. Чуваћемо СНС као најјачу странку у Србији и мотор развоја Србије - изјавио је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (70)

СЕДМИЦА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите извучене бројеве - шестице веома издашне