"ЗАШТО ОНИ МИСЛЕ ДА СМО МАЊЕ ВРЕДНИЈИ ОД ЊИХ?" Вучић: Обукли плаво-жуто одело и соле памет само да би у своје џепове ставили паре

Novosti online

27. 05. 2023. у 12:46

ТОКОМ обраћања на изборној скупштини СНС, Александар Вучић председник ове странке истакао је да је главни задатак стрни служби рушење ове странке.

ЗАШТО ОНИ МИСЛЕ ДА СМО МАЊЕ ВРЕДНИЈИ ОД ЊИХ? Вучић: Обукли плаво-жуто одело и соле памет само да би у своје џепове ставили паре

Фото: Танјуг

- Нисмо криви за геополитичку кризу која се води против наше земље и где је СНС основна мета. СНС као носећи стуб српске независне политике мора да буде срушен и то је задатак страних служби и безидеологизоване елите чији је програм антисрпски - поручио је председник.

Додао је и то да не схавта зашто они мисле да су бољи од других иако за време своје владавине Србији нису допринели готово ништа.

- Зашто они мисле да смо ми мање вредни од њих? Они су себе прогласили елитом, обукли су плаво-жуто одело и почели да соле памет како су једини фини. А зашто? Само да би у своје џепове ставили паре. А онда смо се десили ми. Ми смо за њих један инцидент који је требао кратко да траје. Никада их нису интересовале плате и пензије, пруге, путеви.. За 12 година ниједан метар пруге нису изградили. Од ауто-путева пар километера - истиче Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (135)

НЕВЕРОВАТНО: Ево шта је тренер ривала урадио Жељку Обрадовићу пред меч Партизан - Анадолу Ефес у Атини (ФОТО)