"НАСТАВИТЕ ДА РАДИТЕ И ДА СЕ БОРИТЕ ЗА НАШУ СРБИЈУ": Вучић послао снажну поруку пре почетка ванредне скупштине СНС

Танјуг

27. 05. 2023. у 11:58

ЛИДЕР СНС Александар Вучић поручио је данас у Крагујевцу страначким колегама, пред почетак ванредне скупштине странке, да наставе да раде и да се боре за Србију, као и да непристојни никада неће победити пристојне.

НАСТАВИТЕ ДА РАДИТЕ И ДА СЕ БОРИТЕ ЗА НАШУ СРБИЈУ: Вучић послао снажну поруку пре почетка ванредне скупштине СНС

Фото: Н. Скендерија

- Ви који сте направили политичког гиганта, наставите да радите и да се борите за нашу Србију и никада не могу непристојни да победе пристојне, никада гори не могу да победе и никада не може незнање да победи знање и нерад не може да победи рад и зато вас молим да наставите да радите са огромном енергијом - поручио је Вучић.

Скупштина СНС ће почети у 12 часова у хали "Језеро" у Крагујевцу. Уводни део седнице биће отворен за јавност, након чега ће бити затворена за представнике медија.

После одржане седнице, очекују се изјаве, најавила је СНС.

На скупу "Србија наде", који је одржан јуче у Београду, председник Србије Александар Вучић најавио је да се од данас повлачи са места председника СНС и да ће бити формиран Покрет за народ и државу од Видовдана.

- Ово је последње вече у коме вам се обраћам као предсендик СНС, неко други ће преузети моју, вашу, нашу СНС, чији ћу члан остати и верни и одани члан бити. Али ћу бити предсденик свих грађана Србије, а не председник политичке партије - рекао је синоћ Вучић.

Најавио је да ће СНС бити стожер новог Покрета, који ће бити база и ослонац како бисмо сачували земљу у наредне две и три кризне године које су одлучујуће за будућност Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (120)

СЕДАМДЕСЕТ ПОСТО СИРОВА ХРАНА Јелена Ђоковић: Постала веган из страха од болести, а то је најгори разлог