ЈЕ ЛИ "ИНЦИДЕНТ" КАД ПУЦАТЕ НА НЕКОГ ДА ГА УБИЈЕТЕ? Вучић открио шта је позадина напада на упуцаног Србина са КиМ

Новости онлине

13. 04. 2023. у 12:34

Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Рашки са политичким представницима Срба са Косова и Метохије и поручио да људи у целој Србији морају да знају да је видео код људи на КиМ да су забринути и уплашени.

ЈЕ ЛИ ИНЦИДЕНТ КАД ПУЦАТЕ НА НЕКОГ ДА ГА УБИЈЕТЕ? Вучић открио шта је позадина напада на упуцаног Србина са КиМ

Фото: Принтскрин

- А наши људи су све само не кукавице, и ми смо се трудили у сваком тренутку да покажемо добру вољу, сачувамо мир и осигурамо тиме безбедност за наш народ. То је једини начин. Нажалост, Куртијев режим у Приштини је дао све од себе и ангажовао се да производи, како то ружно кажу одређени амбасадори, инциденте. Кажете да је инцидент када пуцате човеку у леђа. У реду је да је инцидент ако му избушите гуму и разбијете стакло, али није инцидент када пуцате да убијете. А човек је крив зато што је, не знам како су то установили, носио, пошто му је супруга незапослена, носио шерпе и лонце, хтео да заради. Купио у централној Србији, а желео да прода у Косовској Митровици. Зато је упуцан, замислите грех. Да би лицемерно амбасадори рекли да је то инцидент.

Подсетимо, Милан Јовановић превезен је у КБЦ у Северној Митровици, након рањавања код Бистричког моста у близини Звечана.

Фото: Новости

Он је рекао да се све догодило када се из Лепосавића враћао кући.

- Синоћ по повратку из Лепосавића доле у Бистрици где је њихова база, након проласка кроз пункт само сам зачуо пуцањ и бол у рамену. Не могу да будем сто посто сигуран ко је пуцао, али у оној бази сем њихове војске и полиције не верујем да има било ког другог. Чуо сам прасак стакла позади и напред, искрено, и није ми било свеједно, уплашио сам се, продужио сам даље, кренуо кући. Стигао сам до места Шарен камен и шта је даље било, где су кола, ко ме је довео, појма немам - рекао је Јовановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (256)