"СИГУРНА САМ ДА СУ МИЉАНА ПОМЕШАЛИ СА ДРУГОМ ОСОБОМ": Супруга Србина који је јуче ухапшен на административном прелазу Јариње за "Новости"

Д. З.

29. 03. 2023. у 10:13

СИГУРНА сам да су мога супруга помешали са другом особом, чије се име и презиме разликује буквално за једно слово. И већ три године, колико је расписана потерница за том другом особом, нама кад год смо пролазили административни прелаз „стоји“ то црвено упозорење, рекла је за "Новости" супруга Србина који је јуче ухапшен на административном прелазу Јариње.

СИГУРНА САМ ДА СУ МИЉАНА ПОМЕШАЛИ СА ДРУГОМ ОСОБОМ: Супруга Србина који је јуче ухапшен на административном прелазу Јариње за Новости

фото д.з.

Она објашњава да је хапшење њеног супруга грешка и да је уверена да ће се та грешка исправити јер њен супруг, како истиче, нема везе са оптужницом коју су му „приписали“, а то су наводне криминалне радње и примање мита.

- Мој супруг је до новембра месеца радио као припадник полиције коју је напустио када и сви Срби са севера. Међутим, пошто је знао за проблем са потерницом која се односи на другу особу, ишао је и у Приштину да је склоне али нису то желели да учине из не знам ког разлога - додаје ова двадесетдеветогодишња жена, мајка двоје малолетне деце од седам и пет година.

И док појашњава да се јучерашње хапшење њеног супруга и одвијало пред децом, која су са њом у ауту чекала све време, објашњава да је настојала да буде прибрана због њих.

Иако је желела да слика телефоном супругово одвођење, када су га спровели са лицима на рукама из полицијског контејнера до џипа у којем су била четворица полицајаца, каже да су специјалци одјурили великом брзином и да је успела да слика само џип у одласку.

- Будући да се све одвијало пред малом децом, али и да је почело невреме, питала сам полицајце на прелазу зар све то није могло људскије да се изведе, али су ми само иронично одговорили да они немају везе са тим - додаје наша саговорница која не жели још увек јавно да се експонира, али која се нада да ће тужилац увидети да њен супруг нема везе са лицем на потерници, да ће се потврдити да је по среди грешка и да ће се вратити још у току дана њој и деци.

- Нажалост, њима је очито могуће да показују силу, а на нама је да се бранимо колико можемо. Контактирала сам са адвокатом, ми и даље не знамо где је Миљан, само знамо да се очекује долазак тужиоца - истиче ова жена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (1)

УЗДРМАЛИ СМО ВУЧИЋА, ДОШАО МУ ЈЕ КРАЈ: Уредник портала Телеграфи из Приштине радује се протестима у Београду