КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КиМ: Наставак притисака и прогона српског народа на КиМ

Танјуг

28. 03. 2023. у 22:25

КАНЦЕЛАРИЈА за КиМ Владе Србије саопштила је да је данашње хапшење бившег српског полицајца Миљана Ј. на Јарињу наставак притисака и прогона српског народа на Косову и Метохији, посебно полицајаца који су новембра прошле године скинули униформу Косовске полиције.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КиМ: Наставак притисака и прогона српског народа на КиМ

ФОТО КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КИМ

Он је ухапшен пред очима супруге и двоје малолетне деце који су његовим изненадним хапшењем претрпели огроман стрес, наводе из Канцеларије.

Одмах по сазнању о Миљановом хапшењу Канцеларија за Косово и Метохију је, како се додаје у саошпштењу, ангажовала адвоката који ће га бранити и помагати му у овом случају, а представници Канцеларије су ступили у контакт са породицом ухапшеног, како би им и на тај начин пружили прекопотребну подршку и понудили сву помоћ.

-Једно од главних питања које се поставља јесте како се то Миљан Ј. годинама слободно кретао преко административних прелаза и био у служби Косовске полиције, а сада му се преко ноћи откривају некакве тајне потернице и на терет стављају дела стара више година? То довољно говори о природи овог монтираног и политичког хапшења и намерама Приштине да се обрачунава са Србима које не може да натера да се врате у Косовску полицију, додају из Канцеларије за КиМ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРИЗНАЛА УБИСТВО ШЕФА ПОЛИЦИЈЕ: Богаташица ипак не иде на робију