"БИТНО ЈЕ ДА ИМ СЕ ИПАК ПОДМЕЋУ КЛИПОВИ ПОД ТОЧКОВЕ" Стојковић признала - Циљ је успорити развој Србије (ВИДЕО)

Новости онлајн

28. 03. 2023. у 16:56

ПРОФЕСОРКА Београдског универзитета Биљана Стојковић из Скупштине слободне Србије, која је на последњим изборима била кандидаткиња за председника Србије испред Коалиције "Морамо", гостујући на "Новој С" у Утиску недеље признала је, говорећи о изградњи моста у Новом Саду, да је, како сама каже, битно "да им се подмећу клипови под точкове" - односно да се Србији на сваки начин отежа спровођење развојних пројеката.

БИТНО ЈЕ ДА ИМ СЕ ИПАК ПОДМЕЋУ КЛИПОВИ ПОД ТОЧКОВЕ Стојковић признала - Циљ је успорити развој Србије (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Ово је јавно призање да је циљ опозиције да успори развој Србије, а професорка Стојковић овом приликом изнела је и неколицину неистинитих информација, попут оне да је на Шордошу "добила батине". 

- Значи, Шодрош је такође једна борба која ће се борити и даље. Познајем људе, тамо сам добила и батине и имам сам и ја саслушања у новосадској полицији. Дакле, знам да тамо нису људи који одустају. И то ми је јако важно без обзира на ове сада -  истакла је Стојковићева. 

Стојковић је још једном истакла да је важно важно да се пројекти зауставе, а они који их спроводе "успоравају и нервирају". 

- Некако ми се чини стално да је све горе и горе, али успоравају се, нервирају се ови који би то иначе да раскрче и да заврше са том причом. Битно је да им се ипак подмећу клипови под точкове, ја мислим да је то важно -  истиче Стојковићева.

- Оно колико сада може да се ради и уради, то је то. И мени је драго што смо сви дошли на исту позицију, позитивну. Да ја нисам једина која мисли да је дошло до презасићења овим стварно ужасним стварима које Српска напредна странка и њен председник раде свим овим грађанима - завршила је она. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (16)

САМО ТИ, СИНЕ, РАДИ СВОЈ ПОСАО Славимо Светог Новомученика Вукашина Јасеновачког