ВУЧИЋ СА ЖИОФРЕОМ: Србија посвећена свом европском путу

Novosti online

28. 03. 2023. у 10:33

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се шефом делегације Европске уније у Србији Емануелеом Жиофреом.

ВУЧИЋ СА ЖИОФРЕОМ: Србија посвећена свом европском путу

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Са амбасадором @гиауфрет @еусрбија разговарао сам о наставку евроинтеграција Србије, дијалогу Београда и Приштине, као и о заједничким пројектима изградње и модернизације наше земље и даљем повезивању са ЕУ и унутар региона - написао је Вучић на Инстаграму и додао:

- Србија је посвећена свом европском путу и реформским процесима у циљу бољег живота свих грађана и достизања статуса пуноправног члана у Европској унији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (429)

ЉУДИ, ПРИМИТЕ ЋУСТИЋА, МАТОР ЈЕ, НЕМА ВРЕМЕНА Глумац се присетио како је уписао Академију