ВУЧИЋ О НАРОДНОМ ПОКРЕТУ ЗА ДРЖАВУ: Сви који желе могу да му приступе

Novosti online

26. 03. 2023. у 11:29

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да је Народни покрет за државу широки народни покрет, и да сви могу да приступе.

ВУЧИЋ О НАРОДНОМ ПОКРЕТУ ЗА ДРЖАВУ: Сви који желе могу да му приступе

Фото: Пинк Принтскрин

- Појединци који нису хтели да буду страначки организовани. Насмејао сам се када сам видео да пишу како ја терам СПС да уђу у покрет. Никога не терам, чекам да видим шта ће моја странка одлучити. Мислим да је тај покрет потребан, као један шири консенсуз. Макар мало шири, па смо нешто урадили. Никога нисам молио ни за шта. Ајде доведите тог који каже да сам вршио притисак, или да сам га уопште позвао. Него то раде да себи дигну цену. Измислите шта вам падне на памет. Ја бих сваки дан морао четири сата да одговарам на бесмислене оптужне - додаје он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (297)

НЕМА ПРЕДАЈЕ! Читава престоница се сакрила због невремена, али не и ова девојка - она је имала јако важан задатак (ВИДЕО)