ВУЧИЋ ЈЕРЕМИЋУ: Ево ти тако паметан, а ја луд - па колико си километара пруге изградио? Нула километара

Novosti online

26. 03. 2023. у 10:58

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић прокоментарисао је изјаве Вука Јеремића, који га је назвао лудаком и рекао да нас због тога ЕУ не жели, председник је рекао да је подсвест чудо.

ВУЧИЋ ЈЕРЕМИЋУ: Ево ти тако паметан, а ја луд - па колико си километара пруге изградио? Нула километара

Фото: Пинк Принтскрин

- Рекао је да су мислили да после Милошевића не може да дође гори лудак. Па у праву је, после Милошевића су дошли гори. Који су девастирали земљу. Он прича да Србија не сме да стави вето у ЕУ? Па није ваљда да се он залаже за то да немамо вето. А то говори човек који је против сваке европске иницијативе и ЕУ, нада се да ће добити гласове родољуба, а сви знају шта је радио. Ајде да причамо о резултатима. Ево ти тако паметан, а ја луд, па колико си километара пруге изградио? Нула километара. Обновили су 28 км пруге, Батајница-Голубинци. А лудак је до сада реконструисао 735 км пруге. А 108 км нове брзе пруге урађено. Које ауто-путеве су урадили ти паметни људи. Мучио се Мркоњић са њима, имао је енергију, али није било пара, пропала земља због оваквих паметних. Сећате се, радили су онај део према Хоргошу, и по пети пут су асфалтирали онај део код Фекетића, што је Милошевић два пута отварао - подсећа он.

Вучић додаје да ништа више од тога није урађено у време претходне власти.

- Ми за који дан отварамо Сурчин-Нови Београд, излазићете на Милош Велики док кажете кекс. Ускоро отварамо ауто-пут до Крушевца, за три месеца отварамо и обилазницу око Београда. У септембру отварамо Рума-Шабац, затим до Лознице. Па Кузмин, Сремска Рача. Све то радимо, ауто-пут од Пожаревца и до Пожаревца. Надам се да ускоро крећемо да радимо и северну тангенту, то су велике паре. А када све то урадимо, плус ово што радимо до Дуге пољане, остаје нам да урадимо Карађорђе, од Младеновца и Раље до Аранђеловца. То је разлика. Ти паметни су изгубили 450.000 људи, а ми запослили 500.000 људи више него у њихово време. Они паметни, а ми луди - додаје председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (281)

ТАЈНОВИТЕ СМРТИ ГЛУМАЦА: Били су близанци - један се утопио, за другог су везане језиве приче