"ДАШАК СВЕЖЕГ ВАЗДУХА У БЕОГРАДУ": Орбан одиграо партију билијара са Вучићем (ФОТО)

Новости онлине

25. 03. 2023. у 12:18

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са мађарским премијером Виктором Орбаном.

ДАШАК СВЕЖЕГ ВАЗДУХА У БЕОГРАДУ: Орбан одиграо партију билијара са Вучићем (ФОТО)

Фото: Твитер/@PM_ViktorOrban

Мађарски премијер је са председником Вучићем одиграо партију билијара, а фотографије је објавио на званичном Твитер налогу, уз следећу поруку:

- После Брисела дашак свежег ваздуха у Београду. Мађарско-српски односи на врхунцу свих времена. Хвала на игри и дружењу, председниче Вучићу.

Разговорима Вучића и Орбана су присуствовали и министар финансија Синиша Мали и министар спољних послова и трговине Мађарске Петер Сијарто.

- Пријатељства се дуго и пажљиво граде, учвршћују се и јачају у тешким временима, а она права су драгоцена баш зато што су изузетно ретка, поготово у политици и нарочито у данашње време. Са Виктором Орбаном и Петером Сијартом о развоју геополитичке ситуације, проценама, плановима, новим пројектима и сарадњи, о будућности. Увек одговорно, озбиљно, искрено, уз поштовање и поверење - објављено је данас на званичном Инстаграм профилу председника Србије.

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋ - Нећу признати тзв. Косово

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (240)

ТЕНИСКИ ШОК НА РОЛАН ГАРОСУ: Данил Медведев пакује кофере и иде кући!