ДОДИК ПОРУЧИО У СОМБОРУ: "Знам да ће вас то што сте убили Милицу Ракић и осталу недужну децу прогонити до краја живота"

Новости онлајн

24. 03. 2023. у 19:16

МИЛОРАД Додик обратио се вечерас у Сомбору на централној државној манифестацији обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године.

ДОДИК ПОРУЧИО У СОМБОРУ: Знам да ће вас то што сте убили Милицу Ракић и осталу недужну децу прогонити до краја живота

Фото: принтскрин РТС

- Окупљамо се већ неколико година захваљујући Вучићу да се агресија не заборави и назове правим именом, а не "Милосрдним анђелом" како су звали они који су бацали бомбе. Нећемо ни опростимо, ни да забоавимо јер су ишли да нас разоре и униште, јер је НАТО хтео да докаже свој смисао, а нас су изабрали да будемо њихово вежбалиште и никада се није десило да неко нападне државу и после нудили кредите да реновирају места која су они уништили. Ја не могу да им верујем нити ћу икада моћи.

- Одједном ми смо народ чији је народ назван колатерална штета. Наша деца су гинула са страшним траумама. И онда нам дођу и кажу да заборавимо и идемо даље. Српски народ чине и живи и мртви, и зато никад не заборављамо. Ја им се никада нећу клањати. ЕУ која нам поставља ултиматум није Европа у коју желимо да идемо. Не смемо да изгубимо свој суверенитет, који је по вољи народа. Срби данас имају две државе - Србију и Републику Српску. Ја желим да кажем учесник сам тешких разговора, али оно што је издржао Вучић мало ко је издржао за свој народ. Када видите Француску, Немачку, наш народ мора да се окупи око свог руководства. Видим будућност нашег народа у уједињењу Србије и РС.

- Остали смо и боримо се нема везе што различито мислимо, ми имамо исти циљ. Смета им јака Србија и хтели би је расутуре. Поносни смо на оно што је учинио председник Вучић и све што је постигао за српски народ.

- Знамо да немате свест и савест и знам да ће вас то што сте убили Милицу Ракић и осталу недужну децу прогонити до краја живота. Нека живи Србија, нека живи Република Српска и нека живи уједињена Србија и Република Српска, ма шта рекли они који су нас бомбардовали. Хоћемо то, али на миран начин - поручио је Додик. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (1)

ТЕНИСКИ ШОК НА РОЛАН ГАРОСУ: Данил Медведев пакује кофере и иде кући!