ТОРБИЦА: Србија памти злочиначку НАТО агресију, Срби да се окупе око Вучића

Новости онлајн

24. 03. 2023. у 15:33

ДЕЛЕГАЦИЈА Покрета социјалиста, чији је оснивач Александар Вулин, положила је данас венац на месту погибије Олега Насова, прве новосадске цивилне жртве НАТО-а.

ТОРБИЦА: Србија памти злочиначку НАТО агресију, Срби да се окупе око Вучића

Фото: ПС

Потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица изјавио је да је Покрет социјалиста и данас као и сваке претходне године дошао да положи венац и ода пошту свим херојима јуначке одбране као и свим недужним жртвама злочиначке агресије НАТО-а. 

- На данашњи дан пре 24 године 19 најбогатијих и најмоћнијих земаља света је противно свим нормама међународног права и без сагласности СБУН-а извршило оружану агресију на једну суверену и мирољубиву земљу. Седамдесет осам дана су нас бесомучно бомбардовали рушећи и уништавајући све оно што је генерацијама стварано, убијајући на хиљаде недужних цивила. Искористио бих прилику да све грађане позовем да данас као и те 1999. године будемо јединствени и сложни, пошто само тако Србија може бити стабилна и јака и само тако можемо заштитити и одбранити све националне интересе. Само наше јединство и подршка политичкој борби државног руководства и председника Александра Вучић гарант су да ће Косово и Метохија остати у Србији, као и да ће српски народ опстати на простору Косова и Метохије - поручио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица.

БОНУС ВИДЕО: ОГЛАСИЛЕ СЕ СИРЕНЕ У КРУШЕВЦУ - Под НАТО бомбама су страдали цивили, мостови, куће

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАМА И У ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Тина из серије Позориште у кући - Удати се у 18. години значи лишити се великог дела младости