"ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЈАВНОСТИ ИЗНЕСЕМ ИСТИНУ" Премијерка Брнабић одговорила на неистине и манипулације у вези са позориштем "Бошко Буха" (ВИДЕО)

Новости онлајн

23. 03. 2023. у 15:26

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић реаговала је на неистине појединих медија у вези са позориштем "Бошко Буха".

ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЈАВНОСТИ ИЗНЕСЕМ ИСТИНУ Премијерка Брнабић одговорила на неистине и манипулације у вези са позориштем Бошко Буха (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ТВ Хепи

- Почиње састанак на тему "Бошка Бухе". Једва чекам да јавности, а посебно медијима који данима износе неистине и манипулишу чињеницима, изнесем истину. Видећемо колико је тачна изјава да је ово "логична последица природе ове власти и једног човека" (поново фокус на Александра Вучића) - написала је премијерка на свом Твитер профилу.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (115)

УЗДРМАЛИ СМО ВУЧИЋА, ДОШАО МУ ЈЕ КРАЈ: Уредник портала Телеграфи из Приштине радује се протестима у Београду