НОВО ПОГЛАВЉЕ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ ВАЉЕВА: СПС казнио разјареног Павловића - огласио се СНС

Novosti online

22. 03. 2023. у 11:51

ПОСЛЕ вишегодишњих бесомучних напада шефа одборничке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђа Павловића на припаднике Српске напредне странке у Ваљеву дува нови ветар од ваљевских социјалиста. Наиме, Ђорђе Павловић је смењен са места шефа одборничке групе СПС-а у Скупштини града Ваљева, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС Ваљево.

НОВО ПОГЛАВЉЕ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ ВАЉЕВА: СПС казнио разјареног Павловића - огласио се СНС

Фото: СНС

- Под патронатом Социјалистичке партије Србије Ђорђе Павловић је последње три године свој политички рејтинг градио искључиво на нападима, вређању и омаловажавању искључиво Српске напредне странке и свих достигнућа града и градоначелника. Сва позитивна дела градских власти представљао је као велики нерад и минус за грађане Ваљева. Кроз злоупотребу јавног медијског простора обрачунавао се са многим представницима Српске напредне странке у Ваљеву који раде на одговорним местима. Тај разјарени човек није имао ни меру ни границу у вређању градоначелника и његових сарадника, председнице и руководства Скупштине, директора јавних предузећа и установа, директора институција. Професију правника је бацио под ноге, тражио је да се крше закони и правилници, а омиљена мета напада и увреда била му је председница Комисије за доделу награда града Ваљева. Вређао је жене из Српске напредне странке и права свих грађанки Ваљева. Покушавао је да градску Скупштину претвори у циркуску арену, а све оне који су му се супротставили понижавао је, тражио њихову смену и извргавао их руглу на накнадним конференцијама за медије. Јуришник Павловић је метаморфозом преко ноћи прерастао у наводног борца за људска права представљајући себе моралним колосом и спасиоцем Ваљева, а заборављајући колико је штете житељима Ваљева нанео у претходним годинама док се „борио са полуткама“ и другим изазовима у Водоводу - стоји у саопштењу.

- Али, као што пословица каже: „Можеш како хоћеш, али не можеш и докле хоћеш“, тако се и десило са лажним спасиоцем Ваљева. Социјалистичка партија Србије Градски одбор  Ваљево доставио је Скупштини града информацију о промени шефа одборничке групе. Уместо Ђорђа Павловића убудуће шеф одборничке групе „СПС-ЈС“ у Скупштини града Ваљева биће др Зоран Живковић, док ће заменик шефа одборничке групе бити др Душан Мирковић. ГО СНС Ваљево поздравља исправну одлуку ваљевских социјалиста чудећи се што до ње и раније није дошло. Овај потез социјалиста отвара ново поглавље на политичкој сцени Ваљева у смислу могућности конструктивнијих односа између две политичке групације које већ заједнички партиципирају у републичкој власти - закључује се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИСТОРИЈСКО ПОВЕЋАЊЕ ПЕНЗИЈА: Председник најавио фантастичне вести - ево и колико ће бити