ОБРАДОВИЋ: Србија је данас у сигурним рукама

Новости онлине

21. 03. 2023. у 16:26

ЈЕЛЕНА Обрадовић, чланица Председништва Српске напредне странке, одговорила је данас саопштењем на тврдње шефа посланичке групе Народне странке у Скупштини Србије Мирослав Алексић, који је говорио о економској политици Владе.

ОБРАДОВИЋ: Србија је данас у сигурним рукама

Фото: СНС

- Када Јеремићевац и судски оверена сецикеса трстеничког буџета Мирослав Алексић, говори о стању у државној каси, јасно је свима, да иза плашта лаже бриге за грађане стоји једина намера којој сви они из тзв. жутог предузећа, не могу да одоле. А то је да поново зарију своје лепљиве канџе у народне паре и да се поново разбацују, бахате и пуне сопствене џепове. Невероватно је како је трстенички двојкаш из математике Алексић, који је једва и основну школу завршио, спреман да без грама стида лаже и обмањује градјане, да по тој његовој рачуници у Србији неће бити новца за плате и пензије.То Алексић бесрамно говори данас, када и ММФ каже да Србија чврсто држи своје кормило у економији, упркос свим светским олујама које потресају и најјаче банкарске секторе, а камоли државе - истиче Јелена Обрадовић.

Она у саопштењу истиче да је управо захваљујући Вучићу, који је спровео тешке реформе, Србија данас одлично стоји - боље од многих у окружењу.

- Истина је да је државу спасио од истих ових лажова који су кредитно задуживали Србију по басносновним каматама да би уопште исплатили плате и пензије.  Пустошили су ПИО фондове, жути бандити, а на фабрике нам редом стављали ланце и катанце. Људи знају шта је истина данас и да дужничко ропство о коме говори Алексић је слика и прилика њиховог руковођења Србијом. Градјани на своји кожи могу да осете и виде разлику да су плате и пензије данас три пута веће него у њихово време - пише у саопштењу Јелене Обрадовић.

Чланица Председништва СНС каже да је јавни дуг Србије данас испод нивоа Мастрихта, док је "њихов досезао 78% бдп-а."

- Зато грађани у Србији када чују било какву лаж коју изговарају ови бестидни Јеремићеви полтрони, не треба да брину. Јер Србија је данас у сигурним рукама Александра Вучића. Председника који одговорно води државу. Који на сваком кораку гради путеве, болнице, школе, музеје, повећава плате и пензије из реалних извора.  Сада када у државној власти нема оваквих сецикеса попут овог из Трстеника или његовог лидера белосветског корупционаша, онда у држави има новца да пензије и плате расту из године у годину. Само до краја ове године биће још једно значајно двоцифрено повећање пензија, поред последњег од 1. јануара ове године, када су плате у јавном сектору у Србији увећане за 12,5 процената, а пензије за укупно преко 20,4 процената - истиче она, и закључује:

- Циљ је јасан, онај који је управо Вучић грађанима зацртао, а то је да ће просечна плата у Србији до краја 2025. бити 1000е, а просечна пензија 450е. Од тога се не одступа ни за милиметар. Зато никакви остаци жутог лоповског режима попут Алексића, неће својим свакодневним лагаријама пореметити оно што је председник Вучић обећао, а то је боља, стабилнија у сигурнија будућност за све њене грађане.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (164)

НИКАДА О ОВОМЕ НИСАМ ПРИЧАО Неле на ХРТ-у о рату и свом пореклу: У мом породичном стаблу има и Хрвата и Срба и Муслимана