ЕВРОПСКА УНИЈА ПОНИЗИЛА ЛАЖНУ ДРЖАВУ: Министар из Приштине се жали - "Тражили су фусноту, три пута сам преседао"

Новости онлине

20. 03. 2023. у 18:49

ТЗВ. Косово није имало задовољавајући третман на донаторској конференцији коју је Европска унија организовала поводом земљотреса у Турској и Сирији, пошто је ЕУ инсистирала да тзв. Косово буде представљено са фуснотом, написао је данас на Твитеру министар финансија, рада и саобраћаја лажне државе Хекуран Мурати.

ЕВРОПСКА УНИЈА ПОНИЗИЛА ЛАЖНУ ДРЖАВУ: Министар из Приштине се жали - Тражили су фусноту, три пута сам преседао

Фото АП

- Нажалост, моја земља није могла да учествује и да допринесе конференцији, због нетачног и дискриминаторског третмана организатора, који је инсистирао на коришц́ењу звездице, супротно слову оригиналног Бриселског споразума и духу данашње конференције - написао је Мурати на Твитеру.

Он се пожалио да је морао три пута да преседа, како би авионом стигао у Брисел, ради учешћа на донаторској конференцији подршке људима у Турској и Сирији погођеним разорним земљотресима.

- Влада (тзв.) Косова жели да пружи финансијску подршку и да буде део свих међународних напора помоћи. настојања да се помогне - саопштио је је Мурати.

БОНУС ВИДЕО: ОТИМАЈУ НАМ ДЕДОВИНУ, А ВРЕБАЈУ И СНАЈПЕРИМА - Срби код Лепосавића одлучни у намери да одбране своје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАПАД ХОЋЕ РУШЕЊЕ ВУЧИЋА: Руски амбасадор Боцан-Харченко открива

ЗАПАД ХОЋЕ РУШЕЊЕ ВУЧИЋА: Руски амбасадор Боцан-Харченко открива

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (1)

ГДЕ ЈЕ ЂОКОВИЋ?! Српски тенисер се није појавио у заказано време на тренингу, уместо њега играли Иванишевић и  Гомес Ерера!