"ПОНОСАН НА СРБИЈУ КОЈА НАПРЕДУЈЕ" Вучић обишао Ириг - једино место које није успео да посети приликом посете Сремском округу (ФОТО)

Новости онлајн

20. 03. 2023. у 14:12

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обишао је данас Ириг, чиме је испунио обећање дато приликом посете Сремском округу.

ПОНОСАН НА СРБИЈУ КОЈА НАПРЕДУЈЕ Вучић обишао Ириг - једино место које није успео да посети приликом посете Сремском округу (ФОТО)

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- Као што сам обећао у петак, приликом посете Сремском округу, данас сам обишао Ириг, једино место које у петак нисмо стигли да обиђемо. Са председником општине Тихомиром Стојаковићем разговарао сам о великим пројектима за винску престоницу Србије и договорили смо велика улагања у путеве, водовод, канализацију и обнову старих фасада у центру Ирига. Поносан на Србију која напредује! - написао је Вучић на Инстаграму. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (217)

САМО ТИ, СИНЕ, РАДИ СВОЈ ПОСАО Славимо Светог Новомученика Вукашина Јасеновачког