Председник Вучић разговарао са грађанима Месне заједнице Мердаре (ФОТО)

Novosti online

09. 02. 2023. у 13:25

У КУРШУМЛИЈСКОЈ бањи председник Србије Александр Вучић састао се са грађанима Месне заједнице Мердаре, са којима је разговарао о проблемима које имају и плановима за њихово решење.

Председник Вучић разговарао са грађанима Месне заједнице Мердаре (ФОТО)

Фото: Новости

- Имамо прво проблем исељавања. Сваког 1. септембра деца ми се селе јер немамо превоз. Скроз нам је уништен. Имао ујутру само једну линију. У селу су нам путеви у хаосу - пожалио се један од становника Вучићу.

- Спремао сам се за састанак. Све сам већ добио. Никада нисмо тамо имали путеве. Људи одлазе у потрази за бољим животом и у Куршумлију и у Београду. Колико људи имате у Мердару? - рекао је председник.

- 136 људи. Од тога је радно способних 40, ако има и толико.

Председник је рекао присутнима да ће моћи да се запосле.

- Да вас обавестим за мушку радну снагу Југоимпорт расписује конкурс. Они ће да обаве обуку. За део мушкараца који су физички снажнији, који желе да буду вариоци, биће конкурс. Што се тиче безбедности, разговараћу са Гашићем да чешће иду патроле - рекао је Вучић.

- Уредићемо тако што ћете да имате три пута дневно аутобус. Цркву смо завршили, треба ли још шта за цркву? - упитао је председник.

Када су у питању путеви, председник је упитао грађане да му кажу који путеви су приоритетни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (110)

ЕНГЛЕСКА ОДЛЕПИЛА ЗА СРБИНОМ: Милан Тарот распаметио Британију због ЕУРО 2024! Он је наследник Нострадамуса!