Председник Вучић разговарао са грађанима Месне заједнице Мердаре (ФОТО)

Novosti online

09. 02. 2023. у 13:25

У КУРШУМЛИЈСКОЈ бањи председник Србије Александр Вучић састао се са грађанима Месне заједнице Мердаре, са којима је разговарао о проблемима које имају и плановима за њихово решење.

Председник Вучић разговарао са грађанима Месне заједнице Мердаре (ФОТО)

Фото: Новости

- Имамо прво проблем исељавања. Сваког 1. септембра деца ми се селе јер немамо превоз. Скроз нам је уништен. Имао ујутру само једну линију. У селу су нам путеви у хаосу - пожалио се један од становника Вучићу.

- Спремао сам се за састанак. Све сам већ добио. Никада нисмо тамо имали путеве. Људи одлазе у потрази за бољим животом и у Куршумлију и у Београду. Колико људи имате у Мердару? - рекао је председник.

- 136 људи. Од тога је радно способних 40, ако има и толико.

Председник је рекао присутнима да ће моћи да се запосле.

- Да вас обавестим за мушку радну снагу Југоимпорт расписује конкурс. Они ће да обаве обуку. За део мушкараца који су физички снажнији, који желе да буду вариоци, биће конкурс. Што се тиче безбедности, разговараћу са Гашићем да чешће иду патроле - рекао је Вучић.

- Уредићемо тако што ћете да имате три пута дневно аутобус. Цркву смо завршили, треба ли још шта за цркву? - упитао је председник.

Када су у питању путеви, председник је упитао грађане да му кажу који путеви су приоритетни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је Аљбину Куртију да за његову мржњу према Александру Вучићу нема ни лека ни доктора.

21. 03. 2023. у 19:57 >> 20:31

Коментари (110)

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПУТИН ИСПРАТИО СИ ЂИНПИНГА: Два занимљива детаља која упадају у очи (ВИДЕО)