Председник Вучић разговарао са грађанима Месне заједнице Мердаре (ФОТО)

Novosti online

09. 02. 2023. у 13:25

У КУРШУМЛИЈСКОЈ бањи председник Србије Александр Вучић састао се са грађанима Месне заједнице Мердаре, са којима је разговарао о проблемима које имају и плановима за њихово решење.

Председник Вучић разговарао са грађанима Месне заједнице Мердаре (ФОТО)

Фото: Новости

- Имамо прво проблем исељавања. Сваког 1. септембра деца ми се селе јер немамо превоз. Скроз нам је уништен. Имао ујутру само једну линију. У селу су нам путеви у хаосу - пожалио се један од становника Вучићу.

- Спремао сам се за састанак. Све сам већ добио. Никада нисмо тамо имали путеве. Људи одлазе у потрази за бољим животом и у Куршумлију и у Београду. Колико људи имате у Мердару? - рекао је председник.

- 136 људи. Од тога је радно способних 40, ако има и толико.

Председник је рекао присутнима да ће моћи да се запосле.

- Да вас обавестим за мушку радну снагу Југоимпорт расписује конкурс. Они ће да обаве обуку. За део мушкараца који су физички снажнији, који желе да буду вариоци, биће конкурс. Што се тиче безбедности, разговараћу са Гашићем да чешће иду патроле - рекао је Вучић.

- Уредићемо тако што ћете да имате три пута дневно аутобус. Цркву смо завршили, треба ли још шта за цркву? - упитао је председник.

Када су у питању путеви, председник је упитао грађане да му кажу који путеви су приоритетни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (110)

НЕМА ПРЕДАЈЕ! Читава престоница се сакрила због невремена, али не и ова девојка - она је имала јако важан задатак (ВИДЕО)