ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ПОНОШУ: Аутопројекција је чудо

Novosti online

08. 02. 2023. у 14:18

ПОТПРЕДСЕДНИК Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић одговорио је на тврдње Здравка Поноша да се "у односу СНС-а и Социјалистичке партије Србије није десило ништа спектакуларно, јер су они у бизнису узајамног џепарења и преотимања јавних предузећа, Србијагаса и сличних".

ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ПОНОШУ: Аутопројекција је чудо

Фото Петар Милошевић

- Пазите ко прозива СНС!? Здравко Понош, осведочени мрзитељ Србије, шпијун западних амбасада, и човек који је лично заслужан за тотално уништавање наше Војске, за топљење тенкова и уништавање оружја. Аутопројекција је чудо. Види човек у свему комбинације које је сам правио за време власти "жуте лоповске банде", за време џепарења, буразерских комбинација и отимања јавних предузећа. Можда су они са својим тадашњим коалиционим партнерима, након оног историјског помирења, буразерски делили плен и бахатили се и богатили на грбачи народа? Добро се зна где се проводило, летело приватним авионима, зна се и шта се у коферима износило. Зна се и где су сваки пут били Понош и његова братија када се десио мартовски погром на Косову и Метохији, када је проглашена независност те квази државе, када смо губили дипломатске борбе. Не секирам се ја због изјава једног Поноша, али ме секира чињеница да криминалци и пљачкаши државе Србије, они који су кршили Устав и бранили туђе интересе, нису на месту где би требало да буду већ загађују јавни простор својим лажима, и нападима на СНС и председника Александра Вучића. Од када он води нашу Србију, нико нам није протеривао народ, нити га пљачкао и понижавао. Одмерено, озбиљно и одговорно, у складу са Уставом Србије и интересима свих њених грађана, такву политику води наш председник. Људи добро знају ко је ко, и шта је ко урадио за Србију. А то што НАТО љубимац Понош у свакоме види себе, шибицара и џепароша, то што нас је наоружавао ничим за неки трећи светски рат, то је све одавно ушло у анале политичких идиотизама. А он и даље својим глупостима исписује нове странице - навео је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (86)

ОНИ СУ КРИВИ ЗА ХАОС У ЕВРОПИ? Бруталне оптужбе из Пољске, порука из Варшаве за комшије