ПРЕМИЈЕРКА ОДГОВОРИЛА ЛИСТУ "ДАНАС": Ако је изношење истине вређање, признајем - онда вређам Раду Трајковић (ФОТО)

Новости онлајн

06. 02. 2023. у 21:40

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Ана Брнабић реаговала је на свом Твитер налогу на текст у листу Данас у којем је оптужена да је вређала Раду Трајковић.

ПРЕМИЈЕРКА ОДГОВОРИЛА ЛИСТУ ДАНАС: Ако је изношење истине вређање, признајем - онда вређам Раду Трајковић (ФОТО)

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

- Ако је изношење истине вређање, признајем - онда вређам @трајковиц_рада. Само не могу да се сетим кад сам је пре вређала - кад је лагала да је @авуциц чедо руске политике, или да га је "запад" довео да призна Косово*? Вама свака част какве све глупости промовишете. #ДаниелСмитх - написаала је премијерка на свом Твитер профилу. 

Подсетимо, председница Владе Србије Ана Брнабић поручила је данас Ради Трајковић, која тврди да председник Александар Вучић "тражи аболицију од САД", да је највећа срамота српског народа.

- Ви сте, Радо Трајковић, највећа срамота нашег народа. Не постоји већа. Тачка. Конкуренција је ових дана оштра, али тешко ко може да вас стигне. Александар Вучић се изборио, када је већ све било готово, да КиМ поново буде на агенди светских сила. Сам се изборио за то. То је његов злочин - написала је премијерка на Твитеру.

И председник Србије Александар Вучић је данас поручио да Рада Трајковић лаже, и да се увек борио само за Србију.

- Народе српски, грађани Србије. Западни агент Рада Трајковић каже да тражим аболицију за своју породицу, а не спас за српски народ на КиМ. Лаже, лаже као и сви они у Скупштини који су говорили све оне бесмислице. Брани ме као и моји коалициони партнери - рекао је Вучић.

- Зато народе, само да имате у виду. Моја породица је овде, остаће у Србији као и ја. Никога се не плашимо јер ништа украли нисмо. Криви смо јер бранимо Србију. Бранићемо Србију. Међусобно признање, сањајте! Живела Србија - поручио је председник.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)