ПОКС ВИШЕ НИЈЕ ДЕО ВЛАСТИ У НОВОМ САДУ: Градоначелник Ђурић поручио - Захваљујем им на досадашњој сарадњи

Novosti online

06. 02. 2023. у 13:24

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милан Ђурић најавио је данас повлачење Покрета обнове Краљевине Србије из извршне градске власти. Његово саопштење преносимо у целости.

ПОКС ВИШЕ НИЈЕ ДЕО ВЛАСТИ У НОВОМ САДУ: Градоначелник Ђурић поручио - Захваљујем им на досадашњој сарадњи

Фото: Танјуг

Његово саопштење преносимо у целости.

- Последњих десет година, од када је Српска напредна странка носилац власти у Граду Новом Саду, остварене су финансијска и политичка стабилност, и фантастични резултати у свим областима живота. Новосађани ни у једном моменту, а било је тешких периода изазваних епидемијском кризом, нису морали да брину да ли ће имати уредне комуналне услуге, или давања из буџета. Као одговорна градска власт, у сваком моменту били смо у стању да обезбедимо нормално функционисање Града, и све услове за његов стални раст и развој. Наши суграђани су то знали да цене. На претходним локалним изборима, Новосађани су Српској напредној странци трећи пут узастопно дали највеће поверење, да настави да управља Новим Садом. Управо због велике одговорности коју имамо према нашим суграђанима, не желимо ни на који начин да доведемо у питање развојну политику коју већ читаву деценију успешно спроводимо, и око које смо се окупили са нашим мањинским коалиционим партнерима. Сматрам да сви они који не деле политику и вредности Српске напредне странке, која је носилац власти у Новом Саду, не могу ни довољно одговорно да раде за добробит наших суграђана. Наша политика је политика просперитета и развоја, политика која доноси нове фабрике и нова радна места, политика која ни на један који начин неће угрозити мир и стабилност, нити будућност наше деце. Желим да обавестим грађане да политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, па самим тим и Новог Сада као другог по величини града у држави, више нису део извршне власти у Граду Новом Саду. Као градоначелник Новог Сада, Покрету обнове Краљевине Србије захваљујем на досадашњој сарадњи - стоји у саопштењу првог човека Новог Сада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

Безбедност у саобраћају као значајан елемент одрживе мобилности и ЕСГ стандарда