ПОДРШКА ЗА ВУЧИЋА ОД ЗВО И СНВ: "Свесни смо тежине одлука пред Владом, Скупштином, и нарочито председником"

Новости онлине

04. 02. 2023. у 15:10

ЗАЈЕДНИЧКО веће општина и Српско народно вијеће из Хрватске пружили су подршку председнику Александру Вучићу у, како наводе, тешким историјским околностима у којима се налази српски народ на Косову и Метохији.

ПОДРШКА ЗА ВУЧИЋА ОД ЗВО И СНВ: Свесни смо тежине одлука пред Владом, Скупштином, и нарочито председником

Фото: принтскрин/Инстаграм/buducnostsrbijeav

- У овим тешким историјским околностима у којима се налази Република Србија, српски народ на Косову и Метохији, као и цели српски народ на својим историјским и новим просторима живљења желимо да искажемо подршку Председнику, Влади и Народној скупштини Републике Србије у очувању мира, обезбеђивању права и статуса српског народа на КиМ, јачању њеног економског просперитета, међународног положаја и европске перспективе - пише у саопштењу ЗВО и СНВ.

Они истичу да су потпуно свесни тежине одлука које су пред Народном Скупштином, Владом, и нарочито пред председником.

- Искуство које смо као народ и његови представници сами стекли у протеклих више од три деценије говори нам да требамо искорачити из садашњег историјског вртлога који нас вуче од лошег према горем - наводи се у саопштењу.

Из ЗВО и СНВ додају да знају да је за све оно за шта се још треба изборити и одлучити у првом реду потребан најшири консензус у Републици Србији.

- Стало нам је, међутим, да изразимо своју подршку свима који у томе већ суделују или ће суделовати омогућавајући на тај начин да се Председник, Влада и Народна скупштина изборе за најбоље могуће и донесу најбоље могуће одлуке - закључује се у саопштењу Заједничког већа општина и Српског народног вијећа.

БОНУС ВИДЕО: ОТИМАЈУ НАМ ДЕДОВИНУ, А ВРЕБАЈУ И СНАЈПЕРИМА - Срби код Лепосавића одлучни у намери да одбране своје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је Аљбину Куртију да за његову мржњу према Александру Вучићу нема ни лека ни доктора.

21. 03. 2023. у 19:57 >> 20:31

Коментари (0)

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру