ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

Д. З.

04. 02. 2023. у 11:56

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

фото приватна архива

Овим речима Ивица Ђузић отац деветнаестогодишњег Бобана из Могиле у косовском поморављу појашњава да су његовог сина тројица Албанаца из сусества напала јуче поподне из чистог мира при чему га је један избоо ножем у пределу леђа.

И док истиче да су комшије Албанци и јутрос наставили са провојацијама јер се један од војице малолетника шетао испред њихове куће, Ивица појашњава да у домаћинству живи са родитељима, супругом и петоро деце.

- Иако ни најстарији син од 21 годину ни деветнаестогодишњи Бобан ни запослени и живимо само од социјале и пензије мог оца не намеравам да напустим огњиште-поручује Ивица који је од своје државе Србије захтевао смао адвоката који би за заступао пред судом против насилника који су ранили његовог сина.

Иначе, по сазнањима "Новости" држава је одмах реаговала а Канцеларија за Косово и Метохију обезбедиће адвоката који ће га заступати пред судом

Отац каже да је захвалан држави и да му је вест о ангажовању адвоката пренео председник Привременог органа Срђан Николић.

Бобан Ђузић има две убодне ране нанете ножем у пределу леђа и ван животне опасности је а збринут је у болници у Пасјану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (8)

НОВАК ЂОКОВИЋ ШОКИРАО СВЕ(Т)! Девет дана после операције колена - одлучио се на ово (ВИДЕО)