ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

Д. З.

04. 02. 2023. у 11:56

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

фото приватна архива

Овим речима Ивица Ђузић отац деветнаестогодишњег Бобана из Могиле у косовском поморављу појашњава да су његовог сина тројица Албанаца из сусества напала јуче поподне из чистог мира при чему га је један избоо ножем у пределу леђа.

И док истиче да су комшије Албанци и јутрос наставили са провојацијама јер се један од војице малолетника шетао испред њихове куће, Ивица појашњава да у домаћинству живи са родитељима, супругом и петоро деце.

- Иако ни најстарији син од 21 годину ни деветнаестогодишњи Бобан ни запослени и живимо само од социјале и пензије мог оца не намеравам да напустим огњиште-поручује Ивица који је од своје државе Србије захтевао смао адвоката који би за заступао пред судом против насилника који су ранили његовог сина.

Иначе, по сазнањима "Новости" држава је одмах реаговала а Канцеларија за Косово и Метохију обезбедиће адвоката који ће га заступати пред судом

Отац каже да је захвалан држави и да му је вест о ангажовању адвоката пренео председник Привременог органа Срђан Николић.

Бобан Ђузић има две убодне ране нанете ножем у пределу леђа и ван животне опасности је а збринут је у болници у Пасјану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (8)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима