"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

Новости онлине/М.Стевановић

03. 02. 2023. у 14:22

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

Принтсцреен/РТС

- Ово смо Курти и ја, је ли тако? Тако изгледа, Курти и ја. Ми се никада нисмо сликали овако, нити смо се руковали у животу. Ово је слика Куртија и Дендијаса, само је уместо Дендијаса овај човек (Миливојевић) ставио моју слику и обмањивао јавност да каже – погледајте како се Вучић грли са Куртијем.

Принтсцреен/РТС

Погледајте са каквим болесим лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана. 30 дана најбруталнијим лажима. Желим грађане Србије да обавестим - не само да се нисам грлио са Куртијем, мој посао би био да се рукујем, а  никада се нисам ни руковао. Само да имате у виду са каквим лажовима имате посла. То је човек који је главна звезда албанских медија – рекао је председник показујући фотографију чланка у којем је Срђан Миливојевић навео да се „Вучић напио од среће када је Ђинђић убијен“. 

- Погледајте о каквим је бедним лажовима реч. Прислушкивали су ме у то време па случајно имам у поседу и то. Имам сопствени прислушкиван разговор са Шешељем у којем он говори у поподневним сатима о убиству Ђинђића где ме он пита да ли се људи радују, а ја му два пута кажем „Не, Војиславе, нико нормалан не може да се радује томе“. Снимила служба, прислушкивали су ме, тако то иде у демократским режимима. Али да то нису радили, данас не бих имао доказ о томе. Жив је господин Шешељ и може да потврди шта сам рекао – навео је он наводећи да је то још једна од хиљаде лажи на дневном нивоу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је Аљбину Куртију да за његову мржњу према Александру Вучићу нема ни лека ни доктора.

21. 03. 2023. у 19:57 >> 20:31

Коментари (110)

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру