ГЛУМАТАЊЕ И ПЕРФОРМАНС ОПОЗИЦИЈЕ Вучић им поручио: Са још више снаге и срца ћу се борити

Novosti online

02. 02. 2023. у 10:46

ПОСЕБНА седница Скупштине Србије на чијем је дневном реду Извештај о преговорима са Приштином од 1. септембра до 15. јануара одржава се данас, а сам њен почетак обележио је сраман "наступ" посланика опозиције.

ГЛУМАТАЊЕ И ПЕРФОРМАНС ОПОЗИЦИЈЕ Вучић им поручио: Са још више снаге и срца ћу се борити

Фото: З.Ј.

Наиме, странке деснице развиле су транспарент на коме је писало "не капитулацији", који су касније склонили.

У јако важном дану у парламенту, где се говори о судбини нашег народа на КиМ, политичари из редова опозиције још једном су показали колико им је стало до Косова и судбине нашег народа у јужној покрајини.

- Хвала свима што смо у могућности да представимо извештај и говоримо о свим кључним проблемима. Није сврха да се пребаци одговорност на овај дом, нити на наш народ, нити на било кога - истакао је Вучић и поручио да од одговорности никада није бежао, већ је као председник доносио најтеже одлуке, као и да су оне биле увек у највећем интересу српског народа и грађана Србије.

Сврха је да изађем пред вас и да искрено и отворено поделим шта нам као народу предстоји и са чим се суочавамо, навео је Вучић.

Поручио је да ће се, као што је и до сада чинио, са још више снаге и срца борити, посебно, како је рекао, кад је видео како су га дочекали они који су одговорни за то што се данас збива.

- Желим да кажем грађанима шта се догађа и какве су последице наших поступака и за шта се боримо и о чему разговарамо. Данас ћу говорити и указати на све најлошије тачке тзв. француско-немачке иницијативе и ништа нећу да сакријем - рекао је Вучић и додао да ће говорити о оним најтежим тачкама, а не оним лепшим.

Хоћу да будем одговоран и поштен  према грађанима Србије, нема влада нити скупштина шта да крију од грађана, навео је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (224)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер