ПРЕДСЕДНИК Чешке Републике Милош Земан борави у званичној посети Србији. Председник Вучић свечано је данас дочекао испред Палате Србија Милоша Земана, уз интонирање химни две земље, црвени тепих и гарду Војске Србије, а двојица званичника обратили су се медијима након завршених састанака.

Коментари (15)

Darko

30.01.2023. 09:35

Надам се да ће наш председник и са Павелом будућим новим предсеником Чешке имати исти пријатељски однос као и са Земаном и имати успешну пословну сарадњу

Rade

30.01.2023. 13:27

Zadovoljstvo je ugostiti ovakvog čoveka, kao što je Zeman. Hrabar čovek, nije nikad imao strah da kaže šta misli pa i o bombardovanju Srbije, o našem KIM. I danas je, verujem, dobre savete dao Vučiću, zna on dobro šta nas čeka, nas i predsednika Srbije, u daljim pregovorima.

Blažo

30.01.2023. 20:59

I danas sam osetio da Zeman razume šta nama KIM znači i da mu je žao što se EU na ovakav način odnosi prema nama. Žao mu je zbog mnogih pogrešnih odluka, prvo svojih i svoje zemlje ali i svih drugih, koji su nas bombardovali, priznali Kosovo a sad to traže i od nas. Verujem da je Vučić imao odličnog sagovornika za teme koje su ga mučile.