У ЗВАНИЧНИМ круговима чак и најжешћих заговорника независности Косова, попут Берлина, све више увиђају да је признавање јужне српске покрајине као независне државе од стране пет чланица ЕУ засада немогућа мисија.

Коментари (8)

Velimir Bulatović

28.01.2023. 10:11

Pa kako vas bre nije sramota da širite haos i mržnju među narodima. Idite bre kući više ,ako je uopšte imate . Ti Lajčaku,Eskobaru,Bilčuku, Hilu, Makrone...ostavite nam državu na miru. Tu zemlju su ostavili naši preci nama, svojim potomcima, a ne vama. Zaista ste prešli sve granice ljudskosti i civilizacijskih normi. Ne bi bilo čudno da jedne noći čujete gromove sa istoka. To i očekujte.

Pacifist

28.01.2023. 14:20

To je potpuno pogrešna politika koja vodi ka destabilizaciji regiona i mogućim novim ratovima na Balkanu, tj. Evropi! Granica je formirana i nema se tu šta menjati, Kosovo i Metohija treba da ostanu u sastavu Srbije. Sada kada imamo situaciju da je postotak etničkih pravoslavnih Slovena Makedonaca po poslednjem popisu u Severnoj Makedoniji pao na oko 50 % pitanje je vremena kada će Albanci i njima srodni narodi u Severnoj Makedoniji tražiti pripajanje Severne Makedonije Albaniji! Kada se to desi Makedonci će verovatno hteti da se pripoje Srbiji i eto novog krvavog rata u Evropi! Ovako ako Kosmet ostane u sastavu Srbije nema potrebe za ratom, razmena stanovništva i mirna Evropa!

Realan

29.01.2023. 13:54

Ma Lajček je poznati srbomrzac. Dobro ga pamte srbi iz Republike Srpske, ništa nam ni jedan strznac nije dobro donio. Svi su oni ugrokzili prava srba u svim zemljama svijwta a posebno u Srbiji i Republici srpskoj.