НОВА БРУКА ПРИШТИНЕ: Још један санитет задржан на Јарињу - чека од поднева

Танјуг

19. 01. 2023. у 13:30

САНИТЕТСКО возило из Косовске Митровице од подне стоји на прелазу Јариње, јер тзв. косовска полиција возачу не дозвољава да прође са образложењем да му регистрација на КМ таблице не важи пошто је продужена 26. новембра прошле године, неколико дана након што је у Бриселу постигнут споразум по овом питању, преноси Косово онлајн.

НОВА БРУКА ПРИШТИНЕ: Још један санитет задржан на Јарињу - чека од поднева

фото Д.З.

Срби са севера који возе аутомобиле с КМ таблицама, по договору из Брисела од 23. новембра, могу без проблема да продужавају важење регистарских ознака, али је косовска полиција тај споразум изненада једнострано прекршила.

Према последњим вестима са прелаза, они сада не прихватају ниједно возило са КМ ознакама чија регистрација је продужена после 23. новембра. 

Договор је био да Београд не издаје нове регистарске ознаке, а да Приштина до даљег заустави спровођење одлуке о обавезној пререгистрацији на РКС. 

У овом моменту, на северу је смањен саобраћај са КМ таблицама. 

На Јарињу се такви аутомобили појављују у јако малом броју, јер је настала велика конфузија и људи не знају како ће тзв. косовска полиција даље да реагује, пошто су у последњих неколико дана неколико пута мењали "правила".

БОНУС ВИДЕО: 

"НИКАДА ВИШЕ НЕЋЕМО СЛАТИ ДЕЦУ У САРАЈЕВО": Ово је хотел у ком су нападнута српска деца

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)