СРБИН УХАПШЕН НА ЈАРИЊУ: Нови скандал у режији Приштине - лисице за "покушај тешког убиства“ полицајца

Д. З.

09. 12. 2022. у 21:58

ПОЛИЦИЈА тзв. Косова саопштила је на Фејсбук страници да је данас поподне око 15.00 часова на прелазу Јариње ухапшена Србин, однсоно особа са иницијалима М.А.

СРБИН УХАПШЕН НА ЈАРИЊУ: Нови скандал у режији Приштине - лисице за покушај тешког убиства“ полицајца

фото Д.З.

Хапшење је уследило, како су објавили, због "сумње да је учествовао у нападу на службено лице."

М.А. којем је по налогу тужиоца одређено задржавање сумњичи за кривично дело „покушај тешког убиства“.

Иначе, у полицијском саопштењу се не наводи национална припандост ухапшеног, али су електронски медији на албанском језику навели да је ухапшен Србин који се сумњичи за напад на полицијског службеника од пре годину дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (1)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)