НА СВАКУ ЊИХОВУ РЕЧ ОДГОВОРИЋУ ИСТИНОМ: Невена Ђурић одговара на перформансе опозиције

Новости онлине

09. 12. 2022. у 14:45

ПОТПРЕДСЕДНИЦА Главног одбора Српске напредне странке Невена Ђурић поручила је данас да опозиција сваки тренутак користи како би изводили перформансе пред камерама, и да ће на сваку њихову реч одговорити истином.

НА СВАКУ ЊИХОВУ РЕЧ ОДГОВОРИЋУ ИСТИНОМ: Невена Ђурић одговара на перформансе опозиције

Фото: СНС

- Они који себи воле да тепају па се називају опозицијом сваки тренутак користе не би ли извели који перформанс пред камерама. Данас, све тобож увређени речима које су им упућене. Од тога да ће нас "јурити по улицама," да ће нам "завалити шамарчину," да на псовке упућене мајци председника Александра Вучића поручују да је говорник остао "недоречен," преко тога да њихови саборци и колеге из посланичких клупа псују мајку шефу наше посланичке групе, дошли смо до тога да су они увређени - рекла је Невена Ђурић.

Она каже да док представници опозиције ћуте као заливени о силним претњама, увредама и гадостима које свакодневно упућују што посланицима СНС-а, што присутним министрима, нису се либили да то исто чине и када је у сали био присутан председник Републике Србије, и додала је да их истина вређа.

- Не прија њиховом лоповском уху да чују да су лопови! А очерупали су све чега су се дохватили. То грађани најбоље знају. Ни на тренутак нису заборавили и са злокобним страхом се сећају периода њиховог пустошења наше државе! И такве људске и моралне олупине нама данас соле памет о томе какве су им речи упућене! Треба да знају једно, да ћемо увек и у сваком тренутку на сваку њихову реч одговорити истином, и да ћемо ствари називати правим именима. Баш као што је то било и у овој ситуацији - рекла је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

НИШТА ОД СРБИЈЕ: Откривено где је Новак Ђоковић отишао после Аустралијан опена