СРПСКА ЛИСТА ЈАСНО СТАВИЛА ДО ЗНАЊА: "Нема предаје, јер одавде нема назад"

Новости онлајн

09. 12. 2022. у 13:45

СРПСКА листа најоштрије је осудила клеветничке потезе које реализују осведочени непријатељи српског народа стављањем на некакве црне листе потпредседника Српске листе Милана Радоичића и остале Србе који су доказане патриоте и носиоци отпора окупацији севера Косова и Метохије од стране Аљбина Куртија.

СРПСКА ЛИСТА ЈАСНО СТАВИЛА ДО ЗНАЊА: Нема предаје, јер одавде нема назад

Фото: Д. Зечевић

- Паралелно са спровођењем институционалног насиља и репресије од стране до зуба наоружаних специјалаца према Србима јужно и северно од Ибра, осведочени србомрсци су активирали своје агентуре са циљем сламања отпора српског народа кроз етикетирање слободомислећих Срба који не пристају на предају и повлачење пред налетима хорди из Приштине - стоји у саопштењу.

Свим Србима на Косову и Метохији, али и широм Србије је јасна матрица по којој у тренутку када Приштина малтретира српски народ, свако ко подигне глас у намери да брани права и слободу нашег народа буде проказан као криминалац, злочинац итд.

- Нема те листе црне, црвене или неке друге боје која може да умањи поштовање које међу Србима на Косову и Метохији, има потпредседник наше стране господин Милан Радојичић. Штавише, ови провидни потези и етикетирање без иједног доказа против њега, а који иду у корист Аљбину Куртију да север представи као легло криминала, показују сву нервозу оних који више од две деценије желе да Србе виде на коленима, асимилиране или протеране са својих огњишта.

Да није жалосно, било би смешно да се у тренутку када се над нашом децом витла дугим цевима албанских специјалаца, Британци сете да могу да помогну свом чеду у Приштини тако што ће настојати да каљају образ часних Срба, али никада се неће сетити да осуде малтретирање Срба у Великој Хочи, Лепосавићу, Косовској Митровици, Штрпцу или многим другим местима широм Косова и Метохије. 

Поштована господо, разумели смо поруку, наш одговор остаје исти: Нема предаје, јер одавде нема назад! - наводи се у саопштењу Српске листе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (1)

БИО ЈЕ УСТАША И ТИМЕ СЕ ПОНОСИО: Надгробни споменик Херцеговца написан је на ћирилици (ФОТО)