ВУЧИЋ ДАНАС И СУТРА ИМА ВАЖНЕ САСТАНКЕ: Петковић открио - Након тога следи обраћање

Новости онлајн

08. 12. 2022. у 23:12

ПРЕКО 300 до 350 полицајаца, што РОСУ са дугим цевима, што патролних са панцирима су око 20 и 30 упали на север КиМ из правца јужне Митровице ка Бошњачкој махали, рекао је Петковић на ванредној конференцији.

ВУЧИЋ ДАНАС И СУТРА ИМА ВАЖНЕ САСТАНКЕ: Петковић открио - Након тога следи обраћање

Фото: Танјуг

Као разлог или повод за упад је наводно то што су Албанци који живе у мешовитим срединама "уплашени". Све што се десило је било насиље Аљбина Куртија, нагласио је он. 

- Албанска полиција са југа, а дошли су из 5 полицијских региона, иако по тачки 9 Бриселског споразума, они немају право да ту буду присутни већ само полиција директората Север. Након оваквог упада, оклопних возила, албанских полицајаца, РОСУ засутављају људе на улицама и путевима, претресају људе, уследиће веома значајне промене и када је реч о процесу нормализације - навео је он. 

Вучић ће и данас и сутра имати важне и значајне састанке, а када дође време он ће о закључцима да обавести јавност, открио је Петковић. 

Подсетимо, више од 200 припадника Косовске полиције ушло је вечерас из Јужне у Северну Митровицу и држи под блокадом град. Полицајци су се распоредили по ободу града и блокирали читаву Северну Митровицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (87)

ЗНАМ ШТА ЈЕ ПРОБЛЕМ Цеца има поруку за Пиксија пред меч одлуке: Водила сам фудбалски клуб