ВУЧИЋ О Н1 и НОВА С: Нико њима није замрачио канале, већ су то учинили сами

Novosti online

06. 12. 2022. у 17:10

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да су телевизије Н1 и Нова С саме замрачиле своје канале.

ВУЧИЋ О Н1 и НОВА С: Нико њима није замрачио канале, већ су то учинили сами

Фото: ТВ Пинк принтскрин

- Нико њима није замрачио канале, већ су то учинили сами. Ако сами кажу да имају проблема са слободом у изражавању и да не могу да говоре, то је озбиљан проблем за њиховог власника који им не дозвољава, јер ја не верујем да се они боре за вас, јер колико знам ви се не жалите да имате проблем у изражавању - рекао је Вучић.

Он је истакао да "ако се боре за себе, онда је то озбиљан проблем, онда морамо озбиљно да разговарамо и да видимо зашто им власник те телевизије не дозвољава да на слободан начин искажу своју вољу и да се на професионалан начин односе према свом послу."

- Зашто данас - не могу да вам објасним колико је то била важна тема и колико се неко потресао што фудбалски и медијиски тајкун жели још мало пара да узме па му сад треба да обезбеди додатно своју имовину и капитал. Ништа посебно. Сагласан сам да треба да се разговара о медијским слободама, нарочито у тим медијима где је очигледна неслобода и где постоје лоши покушаји имитирања Миле Штуле и неког давно заборављеног периода - додао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

А ПОСЛЕ АНТИСРПСКЕ ХИСТЕРИЈЕ: Албанци и Хрвати вређали Србе, па заиграли коло!