БРНАБИЋЕВА ПОРУЧИЛА ЋУТИ: "Могли сте да нам делите летке на рециклираном папиру"

Танјуг

05. 12. 2022. у 12:49

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић поручила је посланику коалиције Морамо-Заједно Александру Јовановићу Ћути, који је поделио летке министрима на почетку седнице Скупштине Србије, да је могао летке да одштампа на рециклираном, а не на сјајном папиру, оцењујући да је реч о „лажним еколозима”.

БРНАБИЋЕВА ПОРУЧИЛА ЋУТИ: Могли сте да нам делите летке на рециклираном папиру

Фото: Принтскрин

- Сви грађани су били сведоци тога да смо добили летке од стране Покрета зелених или како се већ зову. Велика коалиција малих странака. Добили смо летке на сјајном папиру, који је најгори за животну средину, нису се потрудили да макар буде рециклирани папир. За тај папир морали сте да посечете не знам колико дрвећа - рекла је Брнабићева.

Она је прочитала на који начин све може да се сачува животна средина, а један од њих је, како је истакла, употреба рециклираног папира.

- Желим да укажем на изузетно важан предлог закона који смо послали скупштини, а тиче се заштите животне средине. То је Предлог закона о потврђивању споразума о зајму између Србије и Међународне банке за обнову и развој. Тим законом се повећава обим мера за унапређење енергетске ефикасности, између осталог, планира се уградња соларних панела код домаћинстава - рекла је Брнабићева. Она је истакла да је вредност тог споразума 44,9 милиона евра.

- Еколози, лажни еколози су гласали или против или нису гласали уопште, али нису гласали за. Грађани могу јасно да виде о каквом је лицемерју реч само у ових 15 минута - истакла је премијерка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM: Lažnoj državi stavljena omča