ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се вечерас јавности након одлуке Аљбина Куртија да Ненада Рашића противуставно и противно Бриселском споразуму именује за министра за заједнице, као и срамне реакције Европске уније на тај потез.

Gojko

01.12.2022. 18:52

Upravo sam čuo uživo uključenje i potpuno podržavam Vučića i sa punim pravom je ljut i ogorčeni i odluka da ne ide u Tiranu je apsolutno na mestu. Da vidimo šta će sada da uradi ta poštena eEvropska unija, sram da ih bude da nešto ovako tolerišu!

Zorica Avramovic

01.12.2022. 22:03

Док живим, бићу на овим речима захвална председнику Вучићу. Његова вечерашња изјава јесте прави бисер родољубља, храбрости, поноса, подизања главе високо и поносно, јединствена лекција части и немирења са злом и вишедеценијским понижењем од стране политичара са Запада. Његова јасна и гласна порука, упућена народу Србије, српском роду на српском Космету, још снажније и отвореније прозива и опомиње давно декларисаним непријатељима и србомрзитељима да је стрпљењу потлачених Срба дошао крај. Уједно, за сва времена, затвара уста тзв опозицији, која Вучића, најстаменији стуб српске, балканске политичке сцене и јуче, и данас, и сутра, оптужује за издају. Чувајмо нашег вожда као очи у глави!

Pixi

02.12.2022. 00:09

Bravo Predsedniče,svaka cast. Svi smo uz vas i državu Srbiju. Taj zapad i eu nas uništavaju skoro 30 godina. Pa dosta vise,mogu sta hoce al nece dokle hoce,imaju silu sve al neznanju da smo mi i veće aždaje porazili pa ćemo i njih samo nam treba vremena. Nema predaje,ZIVELA SRBUJA ....