Уз Саву Манојловића и Вулетића, на "буђењу за праведну Србију" и човек који је ојадио Универзијаду (ФОТО)

Новости онлине

30. 11. 2022. у 22:51

НА ВЕЧЕРИ у једном ресторану, које су из покрета Крени Промени назвали "буђење за праведну Србију", поред представника овог покрета Сава Манојловића и професора Правног Факултета Владимира Вулетића, био је и Синиша Јаснић - човек који је ојадио Универзијаду и буџет Србије.

Уз Саву Манојловића и Вулетића, на буђењу за праведну Србију и човек који је ојадио Универзијаду (ФОТО)

Фото: Твитер/@PartizanusV

Јаснић је као директор привредног друштва "Европске универзитетске игре 2020" Београд са једним саучесником, злоупотребама оштетио буџет Србије за чак 68 милиона динара.

Питање које се поставља је да ли су их на једном месту окупили они који из иностранства финансијама покушавају да униште и успоре развој Србије.

Покрет Сава Манојловића Крени-промени, као и "еколошке" протесте које су покретали, плаћају стране организације путем донација.

На то је скренула пажњу и премијерка Ана Брнабић у јануару ове године, када је открила да је Манојловић од Рокфелер фондације добио 25.000 долара.

- Тај новац долази од фондова и институција, а то показује један степен лудила које имамо у земљи, где имате америчке фондације које плаћају протесте против Рио Тинта. Саво Манојловић је од Рокфелер фондације добио 25.000 долара за опште намене, притом је то први пут да је добио новац од њих, такорећи на лепе очи, рекла је тада премијерка Ана Брнабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну