"ПОНОСАН САМ ШТО СМО УСПЕЛИ ДА САЧУВАМО МИР": Председник Вучић објавио како је изгледала његова радна недеља (ВИДЕО)

Новости онлине

27. 11. 2022. у 09:12

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм налогу “будуцностсрбијеав” како је изгледала његова радна недеља.

ПОНОСАН САМ ШТО СМО УСПЕЛИ ДА САЧУВАМО МИР: Председник Вучић објавио како је изгледала његова радна недеља (ВИДЕО)

УПОЗОРЕЊЕ Председник Вучић, Фото Taнјуг

– Поносан сам што смо у недељи за нама успели да саучувамо мир. Посебно сам захвалан нашем народу са Косова и Метохије што је показао да се, после деценија терора, и даље бори за своје огњиште, за децу, за нашу будућност. Хвала им на томе што се нису уплашили и што су доказали да је светња за коју се боримо већа од сваке претње и неправде коју ставе пред нас – написао је председник.

Он је додао да је победа прошле недеље била и нова немачка фабрика у Панчеву.

– Победе су и стратешко партнерство Србије са Азербејџаном, које смо потврдили током посете председника Алијева, јачање традиционалног пријатељства и сарадње са Италијом и Француском, о чему сам разговарао са њиховим највишим званичницима, као и братске везе народа Србије и Републике Српске који увек могу да рачунају и да се ослоне једни на друге. И зато, идемо даље, у нове победе! Живела Србија! – подвукао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (144)