ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм налогу “будуцностсрбијеав” како је изгледала његова радна недеља.

Коментари (144)

Aleksandar

27.11.2022. 09:21

Tokom protekle nedelje, nas predsednik je zaista imao puno posla I zalaganje. Medjutim,najveci utisak u celoj nedelji,tj. najveci ponos jeste upravo taj sto je nas predsednik uspeo da odrzi mir I Jos jednom potvrdi da ce uvek stajati uz svoj narod.

Branka

27.11.2022. 09:24

Jedna plodna nedelja je iza naseg predsednika. Od jacanja partnerskih odnosa sa stranim zemljama koje ce povoljno uticati na Srbiju,do ocuvanja mira I sigurnosti nasih ljudi na Kosovu. Smatramo da je nas predsednik ponos nase zemlje I tako ce I biti.

Sanja

27.11.2022. 09:24

Svaki uspeh naše zemlje se ogleda u dobroj saradnji sa svima, dobrim diplomatskim odnosima, postignutim rezultatima i sporazumima za dalje investicije, ali i svaki novi dan gde smo sačuvali mir i stabilnost u državi. A to sve je uspeh prvenstveno Vučića, a onda i nas građana.

Jelena

27.11.2022. 09:25

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić neumorno radi za dobrobit naše Srbije i njenih gradjana. Očuvanje mira na KiM, negovanje dobre spoljne politike sa prijateljskim zemljama, dovodjenje jedne od većih investicija u Pančevo su veliki uspesi koji su realizovani tokom protekle nedelje. Tako se radi za svoju zemlju. Bravo predsedniče! Samo napred.

Goran

27.11.2022. 09:28

Toliko toga se desavalo u toku ove nedelje,I sve sto je uradjeno,uradjeno je sa velikom uspehom. Zelimo nasem predsedniku jos vise uspesnih dana I nedelja. Vidi se kvalitetan I ozbiljan posao naseg predsednika kada su u pitanju partnerskih odnosi I ocuvanje mira.

Tamara

27.11.2022. 09:29

Svaka čast za prijateljstvo i saradnje i sa Azerbejdžanom, Italijom, Francuskom.. To je od velikog značaja za Srbiju.. Svaka čast za fabriku u Pančevu, ekonomija raste i rašće još više.. Ali posebno je narod zahvalan, srećan i ceni to što je Vučić zadržao stabilnost zemlje i sačuvao mir u Srbiji..

Desa

27.11.2022. 09:31

Ponosni smo na predsednika Vucica koji je svojim kvalitetnim radom I zalaganjem uspeo da ocuva mir I stabilnost. Smatramo da je ovo zaista velika tema koja se desila u nedelji iza nas. Cestitamo I na partnerskih odnosima,ali je ipak najveca tacka ocuvanje mira I stabilnosti. Svaka cast,bodrimo ga I dalje za nove radne pobede.

Alhemičar

27.11.2022. 09:50

Свака недеља је радна за председника Србије. Увек разговори, дијалог и сусрети како би се Србија представила као фактор мира и стабилности.

Lana

27.11.2022. 11:27

Trebalo je imati dovoljno mudrosti, ali i političke hrabrosti, da se na ovakav način reši problem Srba sa KiM oko tablica. I veoma sam ponosna na predsednika što je još jednom pokazao koliko mu je stalo do svoje zemlje i svoga naroda.