И ДАЉЕ ЈЕ НАПЕТО, МНОГО ЈЕ ОТВОРЕНИХ ПИТАЊА: Министар одбране Вучевић о ситуацији на Косову и Метохији

Новости онлине

26. 11. 2022. у 13:31

МИНИСТАР одбране Милош Вучевић изјавио је данас да је ситуација на Косову и Метохији и даље веома напета, јер је много отворених питања и да се нада да ће се одговори тражити у форми дијалога.

И ДАЉЕ ЈЕ НАПЕТО, МНОГО ЈЕ ОТВОРЕНИХ ПИТАЊА: Министар одбране Вучевић о ситуацији на Косову и Метохији

Фото: Министарство одбране

- Срби су забринути јер се не зна какав је следећи корак Куртија, човека који је показао да доноси не баш рационалне одлуке и да није човек договора - рекао је министар за ТВ Пинк, наводећи да је "Вучић мудро сагледао карте противника и знао када блефирају, тако да су остале КМ таблице".

Вучевић је рекао да Србија "увек бира кад год има простор макар и милиметар, да се решење тражи кроз дијалог, што  не значи да ће прогутати све, напротив, али ми желимо да спречимо ратове и сукобе".

Како је навео, "наша војска је храбра и одлучна да испуни све задатке које добија од државног врха, али Србија увек гледа да се до решења дође кроз дијалог, договор, компромис".

- Желим да Срби на Косову и Метохији, као и свуда где живе, буду сигурни и мирни. Да немамо ратове, да политичари разговарају колико год треба без неког временског лимита - рекао је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... Стидећу се сина

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... "Стидећу се сина"

КРАЈЕМ осамдесетих, глумцу Небојши Бакочевићу предвиђали су велику каријеру. Талентом и изгледом освојио је љубитеље домаће кинематографије, али и срца припадница нежнијег пола.

28. 01. 2023. у 20:02

Коментари (1)

ОТИШАО ЈЕ МОЈ НАЈБОЉИ Потресна објава Бранка Ђурића - поделио никада виђену фотографију: Толико тога смо прошли заједно