ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ О КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗОРАНЕ МИХАЈЛОВИЋ: Недостајаће на страначким седницама на којима је скоро увек гласно ћутала

Novosti online

24. 10. 2022. у 15:00 >> 15:00

ВЛАДАНКА Маловић, шефица Информативне службе Српске напредне странке, реаговала је на наводе Зоране Михајловић да "Александар Вучић више неће имати другачији тон у странци и да чланство у странци не ограничава изношење ставова?"

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ О КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗОРАНЕ МИХАЈЛОВИЋ: Недостајаће на страначким седницама на којима је скоро увек гласно ћутала

Фото: Танјуг

- Сви у Странци дубоко смо потресени јер Зорана Михајловић разматра да ли ће остати у СНС или неће, с обзиром на чињеницу да после 10 година више није министарка. Такав ненадокнадив губитак је велики изазов за све напредњаке, недостајаће на страначким седницама на којима је скоро увек гласно ћутала.

Подсетимо, Зорана Михајловић данас је одржала конференцију за новинаре где је напала Српску напредну странку, те на новинарско питање да ли ће њен политички ангажман бити у СНС или ван ње, казала је да има времена за одговор на то питање и додала да ће јој бити лакше да не гледа неке људе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (247)

НИЈЕ ПИЋЕ: Тому је УБИЛА навика о којој се мало зна! Рокер свирао са Здравковићем, па открио детаље