НИКО БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА О ТОМЕ, А СВИ СВЕ ОБЈАШЊАВАЈУ: Владанка Маловић о наводном предлогу Француске и Немачке за КиМ

Новости онлине

15. 10. 2022. у 11:24

ЧЛАНИЦА Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић данас је прокоментарисала медијске иступе појединих "стручњака" који данима коментаришу наводни предлог Француске и Немачке о Косову и Метохији.

НИКО БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА О ТОМЕ, А СВИ СВЕ ОБЈАШЊАВАЈУ: Владанка Маловић о наводном предлогу Француске и Немачке за КиМ

Фото: Архива

- Нико благе везе нема о "предлогу" Француске и Немачке, али зато нам велики стручњаци са ТВ-а данима све објашњавају. Нема везе што је само председник видео документ, и у складу са договором не пушта у јавност, битно је да сви све знају и сматрају. Живеће овај народ - написала је Владанка Маловић на Твитеру.

Подсећамо, председник Србије Александар Вучић рекао је прошлог месеца је да му је понуђен папир могућег договора са Приштином на састанку са Лајчаком у Београду, те да није прихватио да га узме.

Додао је да не постоји могућност да Србија прихвати пријем Косова у Уједињеним нацијама.

- Донели су папир који сам одбио да примим. Ја сам прочитао тај папир, али знајући шта ће писати ја сам одбио тај папир. Јасно је да објављивање тога није дошло из Србије, да ли је то тачно или није, не могу да се сетим свих детаља. Ја сам говорио о новој архитектури, то је тачно. Неке од идеја које су написали о томе сам слушао и довољно сам искусан да сам знао да не треба да узмем папир - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО: КАРАЂОРЂЕВО ЗВОНО ОДЈЕКУЈЕ 210 ГОДИНА - Вожд га је даровао да би објавило слободу народу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (94)

НЕКЕ НАМИРНИЦЕ СТРОГО ИЗБЕГАВАО: Како је Тесла чувао здравље - чудио се шта све људи радо једу