БОЛЕСНА КАМПАЊА ИЗ ХРВАТСКЕ СЕ НАСТАВЉА Зекановић: "Вучић је хтео оргијати по Јасеновцу"

Novosti online

07. 10. 2022. у 12:20

ХРВОЈЕ Зекановић, посланик владајуће коалиције у Хрватској (ХДС), гостујући на Н1 телевизији, срамно је коментарисао насловне стране српских медија и болесно вређао српско руководство.

БОЛЕСНА КАМПАЊА ИЗ ХРВАТСКЕ СЕ НАСТАВЉА Зекановић: Вучић је хтео оргијати по Јасеновцу

Foto: Prinstkrin Youtube N1

Дан након што је, на инсистирање Хрватске, Србији онемогућено да добија нафту преко Јадранског нафтовода, Зекановић је, пружајући, како каже, пуну подршку хрватском премијеру Андреју Пленковићу, похвалио болесну кампању која се води против Србије.

- Битно је и оно што је направио пре пар месеци кад је Вучић хтео оргијати по Јасеновцу па му је рекао ‘шишај, рођо’. Ово што му је сада направио – јасно му је рекао да руска нафта преко Јадранског нафтовода неће ићи и тачка – изјавио је Зекановић.

Он даље додаје:

- Жао ми је што се у ЕУ не спомиње, а можда Урсула фон дер Лајен зна о чему се ради - Александар Вучић је једини државник данас у Европи који је пре неколико десетлећа имао униформу једне злочиначке, агресорске војске и који је био у четничком покрету, претио Хрватској, БиХ и суделовао у агресији на те две суверене и независне државе.

Зекановић се потом устремио и на министра унутрашњих послова Александра Вулина, као и на премијерку Ану Брнабић.

- Вулин има сличну и још гору реторику и Брнабић има сличну и још гору реторику. Мени је јако драго што се Пленковић поставио на суверенистички начин. Не може Србија седети на две столице.

Зекановић је у свом болесном прозивању Србије, и српских политичара, извређао и српске медије.

- А како то изгледа данас у Србији, шта то суседи говоре о Хрватској и могућности забране руске нафте преко Јанафа? Дакле, кажу како санкције Београду уводи ЕУ, а не Загреб, то је бенигно, затим да нафтна криза прети Србији, а онда мало жешће 'прљави ЕУ рат против Србије', затим још жешће 'Хрвати објавили рат Србији, ЕУ стала на њихову страну', онда Вечерње новости, које имају фантастичан наслов, који каже 'наставите да радите свој посао као 1941', Објектив каже 'освета усташа", онда Ало каже "Вучић развалио Хрвате" - набрајао је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (50)