ВУЛИН: Србија више никада не сме да допусти да јој странци насиљем и новцем одређују власт и воде политику

Novosti online

05. 10. 2022. у 08:29

СРБИЈА је данас демократска, слободна, успешна и часна земља, упркос 5. октобру, никако захваљујући 5. октобру - изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, поводом навршавања 22 године од петооктобарског пуча.

ВУЛИН: Србија више никада не сме да допусти да јој странци насиљем и новцем одређују власт и воде политику

Фото: Танјуг/Министарство одбране/Даримир Банда

- Пре 22 године обавештајне службе земаља НАТО пакта организовале су и повеле државни удар, доктрина обојене револуције тада испробане у Београду и до данас унесрећује земље и народе. Огромним новцем, лажима и насиљем 5. октобра 2000. године срушен је уставни поредак СРЈ и Србије. Избори се нису одржали и завршили, а изборна документација је спаљена и уништена како би се сакрили прави резултати народне воље. Оно што нису успели НАТО бомбардери успела је српска НАТО пешадија - истакао је Вулин.

- Започета је пљачкашка приватизација, стотине хиљада људи остали су без имовине и хлеба, политички прогон неистомишљеника је постао свакодневна пракса, војска је сведена на ниво невладине организације, док су најистакнутији ратни команданти и политички представници борбе за очување Косова и Метохије у Србији изручени Хагу, а шиптарски терористи су пуштени на слободу. Петог октобра је започела влада жутог олоша и амбасадора. Србија више никада не сме да допусти да јој странци насиљем и новцем одређују власт и воде политику. Србија је данас демократска, слободна, успешна и часна земља, упркос 5. октобру, никако захваљујући 5. октобру - закључио је министар унутрашњих послова.

БОНУС ВИДЕО: Председница Владе Србије Ана Брнабић са премијером Јапана

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

КАКО ОТКРИТИ ПРЕВАРУ? Сваки девети половњак у Србији има ВРАЋЕНУ КИЛОМЕТРАЖУ - на шта морате обратити пажњу при куповини