ПРЕДСЕДНИК Вучић налази се у Њујорку где ће се поводом 77. заседања Генералне скупштине Уједињених нација састати са више од 30 званичника држава широм света и шефовима кључних међународних политичких и економских организација.

Коментари (67)

Milan

19.09.2022. 18:16

Nažalost, oanziva koju svi drugi imaju prema Srbiji, počev od Prištine, Brisela, kompletne EU i zemalja Kvinte, smišljena je da slomiju Srbiju i prizna Kosovo. Naravno sve bi za njih bilo lako da Srbija nema za predsednika Vučića koji ni po koju cenu neće potpisati nezavisnost. I dok je tako, imamo šansu, vremena, da pravnim srestvima odbranimo KIM, ozivajući prijatelje da pomognu u SB pri UN, pre svega Rusiju i Kinu.

Ivana

19.09.2022. 18:20

Pred Srbijom su veliki i teški zadaci i predsednik Vučić će i ovu posetu iskoristiti kako bi se borio za interese naše zemlje. On je jedini političar i lider koji uživa ovoliko poverenje građana upravo zato što se bori i radi, dok se drugi bave spletkama, unosenjem razdora, stvaranjem nemira.

Olja

19.09.2022. 18:22

Ovako se bori za svoju zemlju: mudrošću, upornošću, strpljenjem, pametnom i odgovornom politikom. Da je bilo ko drugi na Vučićevom mestu, plašila bih se za Srbiju. Ovako, koliko god da je teško, nekako se ne plašim za nas.

Veljko

19.09.2022. 18:24

Dok se opozicija bavi glupostima i lažima, odgovran i težak posao je pred Vučićem. Desničari bi trebali ostati u prošosti, primitivci. Svi ostali iz opozicije, obični šarlatani i izdajnici. Vučić je taj zahvaljujući kome je KiM i dalje srpsko, a naša zemlja ovu krizu podnosi lakše nego mnogo jače i veće zemlje.

Dragan

19.09.2022. 18:25

Vučić će maksimalno iskoristiti da se sastane što više sa državnicima drugih zemalja, kako bi ih upoznao u kakvom se stanju naša zemlja nalazi. Svetska javnost ce biti u prilici da cuje realnu sliku ko je zaista odgovoran za zastoj u dijalogu sa Pristinom.

Suza

19.09.2022. 18:26

Baš zato što dolaze teška vremena, što se komplikovane i važne odluke pred nama, trebali bi biti ujedinjeni i složni. Veći deo opozicije to ne razume i ne želi da razume, već gledaju samo lični interes. Predsednik Vučić se bavi ozbiljnim pitanjima, bije uspešno teške bitne za srpske interese i za svoju zemlju. Iskustvo i mudrost mu u tome pomažu. Da je više takvih kao što je on, gde bi nam bio kraj...?

Mama

19.09.2022. 18:28

Svi znamo da je. Komplikovano .Isto tako svi znamo da su nad Amerikanci i NATO bombsrdovali uranijumom i to se ne prasta. Zatotreba otvoreno reci da Je Ki M srpsko i da se necemo odreci nikada svoje postojbine, da necemo nikad uci u NATO jer su to nase ubice , ubice nase dece i dece sirom sveta ! Da su nam Rusi Braca i da nas nikada nisu bombardovali vec pomagali kako su mogli.Svaki predsednik Srbije mora to da zna i da se pridrzava toga. Svi koji su za NATO su protivnici svoje zemlje i dosta obmana.. Ko zeli Zapadnu hegemoniju nek se iseli iz Srbije.

Sima

19.09.2022. 18:32

Što se šetnji tiče... Imamo mi važnije i veće probleme i bitnije stvari kojima bi se trebali baviti. Vučić je primer lidera koji se bori za svoju zemlju na svim poljima. Treba imati petlju, mudrost, znanje i srce, treba voleti svoju zemlju da bi se ovako za nju borio. Svaka mu čast. Niko mu nije ni do kolena.