ШЕШЕЉ О ОПАСНОМ ПЛАНУ ЗАПАДА ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ: Србија никада не сме пристати на модел "две Немачке" (ВИДЕО)

Novosti online

03. 09. 2022. у 16:00

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ изјавио је данас да "модел две Немачке" није решење за Косово и Метохију.

ШЕШЕЉ О ОПАСНОМ ПЛАНУ ЗАПАДА ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ: Србија никада не сме пристати на модел две Немачке (ВИДЕО)

Фото: ЕПА/Коча Сулејмановић

- Што се тиче Кетрин Ештон, то је глупост која код Срба неће проћи. У две Немачке је живео исти народ, који се само идеолошки разликовао. Овде то не долази уобзир и Србија никада не сме пристати на то да такозвано Косово буде део УН – рекао је Војислав Шешељ.

Шешељ сматра да Албанци немају рационално руководство. Лидер радикала истиче да Србима мора пружити заштиту Србима са Косова и Метохије.

- Матица мора стајати одлучно уз њих и то би требало да знају све западне силе – рекао је лидер радикала за ТВ Пинк.

Када је у питању иницијатива Отворени Балкан, Шешељ каже да је увек био за економску сарадњу, царинску унију, јер је, додаје, она корисна за све земље, а највише за Србију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (2)

НИЈЕ ШАЛА Црногорац дао отказ у Општини јер ништа није радио: Нећу да седим!