"ПОНОСАН НА ПРИЈАТЕЉСТВО И САРАДЊУ": Вучић након Самита у оквиру иницијативе Отворени Балкан

Novosti online

02. 09. 2022. у 14:57

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић обратио се медијима након Самита у оквиру иницијативе Отворени Балкан.

ПОНОСАН НА ПРИЈАТЕЉСТВО И САРАДЊУ: Вучић након Самита у оквиру иницијативе Отворени Балкан

Фото: Инстаграм

- Поносан сам што смо данас домаћини Отвореног Балкана, иницијативе која доноси наду у овај простор који је увек био оптерећен трвењима и сукобима. Мислимо да је дошло добро време за сарадњу и рад на бољем животу наших грађана. Шта год да морамо да урадимо због несташица у свету, увек ће све што произведемо у Србији бити доступно Северној Македонији и Албанији, и обрнуто. И хоћу посебно да истакнем да сам поносан што је Србија земља припадница Отвореног Балкана, као и на све што смо организовали - казао је председник.

- Србија, Албанија и Северна Македонија јесу свет и показали смо да у много чему можемо да будемо и бољи. Поносан сам на наше пријатељство, сарадњу и на све што можемо заједно да направимо. Хвала вам на свему, драги пријатељи - поручио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (1)

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!