"ОТВОРЕНА ПРОВОКАЦИЈА": КФОР обучава Куртијеву полицију за напад на Србе!

Novosti online

25. 08. 2022. у 10:50

КОНЗЕРВАТИВНИ покрет НАШИ јучерашњу "вежбу" коју су Куртијеве безбедносне снаге увежбавали са припадницима Кфора, у бази специјалне јединице тзв. косовске полиције "Белведере", у јужном делу Косовске Митровице сматра отвореном провокацијом и претњом по Србе на КиМ.

ОТВОРЕНА ПРОВОКАЦИЈА: КФОР обучава Куртијеву полицију за напад на Србе!

Курти неће да чује ни за ЗСО, Фото АП

Конзервативни покрет Наши поставља питање како је могуће да припадници војне мисије која је по Резолуцији СБ УН 1244 једина регуларна војска на територији Косова и Метохије, обучавају нелегалну армију лажне државе и то за упаде у објекте, брзе интервенције уз коришћење шок-бомби, пресретање возила и хапшења, управљање борбено-оклопним возилима.

- Оно што је знак за узбуну то је да су у поменутој бази били присутни и британски, амерички, турски и немачки инструктори међународних оружаних снага и само по себи намеће се питање да ли се то спрема неки нови погром српског народа на КиМ  зато што не желе да прихвате намере Приштине да укине српска документа и регистарске таблице за аутомобиле - наводи се.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ВИШЕ од 300 Куртијевих специјалаца до зуба наоружаних пешке је, у пратњи бројних оклопних возила, умарширало синоћ из правца Јужне у Северну Митровицу и упутило се у правцу Бошњачке махале, сазнају "Новости". Аљбин Курти је очигледно кренуо у финални покушај окупације севера Косова и Метохије.

08. 12. 2022. у 20:54 >> 23:37

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

ЗАХАРОВА О ИЗЈАВИ БОРЕЉА ДА НА БАЛКАНУ НЕ ЗНАЈУ КО ЈЕ ПУТИН: Деградација Запада не значи да је у току исти процес и код других народа